Mange lyst-sejlere har båden spækket med elektronisk udstyr, som f.eks kortplotter, radar, autopilot mv., så de kan klare sig i alle former for situationer – også nødsituationer. Men hvad hvis uheldet er ude og strømmen ryger? Så er det godt at have et backup-instrument, som kan overtage de forskellige instrumenter – Din mobil eller tablet!

Jeg har derfor lavet min egen lille Top5 over de bedste sejler-apps til iPhone eller iPad. Apps som kan bruges på din mobil/tablet i nødsituationer eller som alternativ til bådens dyre instrumenter.

Top5 sejler-apps til din iPhone eller iPad:

Navionics søkort:

Jeg har tidligere skrevet en artikel om Navionics søkort, som du kan læse her: https://tilsoes.dk/navionics-soekort.htm

Men kort fortalt er det et fantastisk søkort til din mobil, som har en utrolig høj detaljegrad og en masse fede features. App´en koster i skrivende stund 299 kr., me er alle pengene værd.

Køb app´en her: Til iPhone eller til iPad

Ship Finder:

Ship Finder viser AIS-information for de skibe der er i nærheden af dig. På den måde kan du nemt se hvilke skibe der er i nærheden af, se deres størrelse, fart, destination og mange andre ting. Et utroligt nyttigt værktøj, specielt hvis det er tåget.

Prisen for Ship Finder er kun 29 kr., og er uundværligt for alle sejlere.

Køb app´en her: Til iPhone eller til iPad

Compass Eye:

Compass Eye er et elektronisk kompas til din mobil. Peg kameraet i den retning du vil have en pejling på, og app´en viser den.

Prisen er igen i den lave ende – 39 kr.

Køb app´en her: Til iPhone eller til iPad

SejlSikkert:

SejlSikkert er en gratis dansk sejler-app, som fortæller dig om vind & strøm-forhold, problemer med afmærkninger, skydeøvelser osv. En uundværlig app, som alle lystsejlere burde have.

App´en gratis og kan hentes her:  Til iPhone 

AnchorAlert:

AnchorAlert er en praktisk app, som fungere som vagt når du ligger for anker. Hvis bådens anker går løst og båden begynder at flyde væk, så går alarmen.

Prisen er igen i den lave ende – 29 kr.

Køb app´en her: Til iPhone eller til iPad

Husk et fornuftigt mobilabonnement:

Flere af ovenstående apps fylder en del – så er du ikke logget på din trådløse internetforbindelse derhjemme, så sørg for at du har et fornuftigt mobilabonnement med rigeligt data.

2 tanker om “Top5 sejler-apps til din iPhone eller iPad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og guider til vedligeholdelse af din båd.
ErrorHere