Som bådejer vil man også gerne have det bedste og nyeste bådudstyr, og man kan hele tiden finde på noget nyt man gerne vil købe. Men med mindre det er en færge du har købt, så skal du tænke lidt på bl.a pladsen ombord. Og når det drejer sig om elektronik, så skal du også passe på at du ikke overbelaster batterier og ledningsnet.

Jeg vil her på siden skrive lidt om det forskellige bådudstyr og komme med mit besyv på hvad man skal købe og hvad man skal gå langt udenom.

Køb af bådudstyr i udlandet

Det kan være fristende at købe udstyr til din båd i udlandet, da priserne ofte er noget lavere end i Danmark. Men der er flere grunde til at du skal tænke dig om en ekstra gang, inden du bestiller.

Hvis udstyr går i stykker er det ikke sikkert at der er nogen garanti der dækker. Og selvom der måske er garanti, kan det så betale sig at bruge flere hundrede kroner i porto for at sende varen retur?

Hvad med godkendelser? Er varen godkendt til brug i EU? Dette er oftest ikke noget problem hvis du bestiller fra et andet EU-land, men kan være et problem hvis du f.eks bestiller fra Asiatiske lande.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og guider til vedligeholdelse af din båd.
ErrorHere