Når man sejler i de danske og udenlandske farvande, siger loven at der skal være redningsveste til alle ombord. Men denne regel gælder ikke kæledyr som f.eks din hund. Men hvorfor skal de ikke også sikres? Hunden er som regel en lige så stor del af familien, som resten af medlemmerne er. Derfor bør hunden også sikres med en decideret redningsvest til hunde.

Jeg hører ofte folk snakke om at de ikke giver deres hund redningsvest på, da den altid ligger stille og rolig på gulvet i cockpittet eller under dæk. Men sandheden er at man aldrig har 100% kontrol over sin hund. Hvis den først bliver bange/forskrækket eller ser/lugter et eller andet som den vil undersøge nærmere, så går der ikke mange splitsekunder før den ender i baljen.

En hunderedningsvest koster ikke en formue. Rent faktisk kan den erhverves for under 200 kr. Så prisen er ingen undskyldning for at udsætte din hund for livsfare, ved ikke at give den redningsvest på.

Når du køber en redningsvest til din hund, så er det vigtigt at kende den præcise vægt, da redningsvesten findes i fire størrelser. Vælger man en forkert størrelse, sidder vesten ikke rigtigt og kan i værste fald ikke holde hunden flydende. Så sørg lige for at få hunden på vægten inden du bestiller.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og guider til vedligeholdelse af din båd.
ErrorHere