En af de mere populære former for underholdning når man sejler, er selvfølgelig vandski. Vandski er specielt populær blandt de unge mænd, og Wakeboards er også ved at vinde indpas hos danskerne. Dette ses bl.a på at der er flere og flere klubber som tilbyder det at stå på vandski og wakeboard som en sportsgren, på lige fod med fodbold.

Se det store udvalg af vandski herunder.

Regler for brug af vandski og wakeboards

Der er som sådan ikke nogen regler du skal overholde når du står på vandski, du skal bare bruger din sunde fornuft og ikke være til fare for andre folk, så er du godt på vej. Føreren af båden skal derimod overholde en række krav, men her snakker vi søfartsregler, som man lærer når man tager sit speedbådscertifikat, som er ét de krav der stilles til føreren af båden.

Hvilket udstyr skal jeg have?

Hvis du gerne vil i gang med at stå på vandski, skal du have anskaffet dig lidt udstyr. Hvor meget du vil ofre er op til dig selv og din økonomi, men du skal som minimum have:

  • Vandski eller Wakeboard
  • Redningsvest/Vandskiveste
  • Træktov

Udover disse tre ting, kræves der selvfølgelig også en båd ? Når disse ting er på plads kan du komme på vandet. Derefter kan du altid købe ekstra ting som er gode at have. Det kunne f.eks være:

Hvad koster det at komme i gang med vandski?

Det behøver ikke koste en formue at komme i gang med at stå på vandski. Kender man én som har en båd som er egnet til vandski, kan man købe en startpakke, som består af vandski, træktov, redningsvest mv. Sådan en pakke koster fra 2000 kr. og opefter – i hvert fald hvis du handler hos den side jeg anbefaler.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og guider til vedligeholdelse af din båd.
ErrorHere