Selvom at man elsker at holde sine ferier på vandet og sejle landet tyndt for oplevelser, så kan der dog forekomme stunder, hvor man måske keder sig eller hvor det er svært at udfylde de mange timer på båden med underholdning. Mulighederne er ikke uendelige ude på havet, men har man sin tablet eller computer med, så er der en helt ny verden der åbner sig.

Når sejlene er lappet, frokosten tilberedt og dækket skrubbet, så kan der måske blive tid til at spille et spil online eller måske en spændende podcast om sejlads.

Sjove spil kan give timevis af underholdning

Når man er ude og sejle, så kan der gå mange timer på vandet, hvor man måske løber tør for ting at fikse eller forberede på selve båden.

I disse tilfælde kan det være en god idé at have nogle aktiviteter ved hånden, så man ikke kommer til at kede sig på ferien.

I dag kan man næsten tilgå internettet på alle strækninger i Danmark, og man kan med fordel benytte sig af online underholdning. På www.spillehallen.dk kan man eksempelvis finde et væld af sjove og spændende spil, som man enten selv kan nyde eller i selskab med sine sejl-fælder.

Hos denne online spillehal er udvalget stort og der er således noget for enhver smag, selv spil med havet og skibe som tema.

Ønsker man at prøve kræfter med denne mystiske verden af spil og måske vinde den store jackpot, så kan man med fordel se her.

Når det gynger for meget til læsning, så lyt til en bog

Bogen er et must på en sejltur, og man kan nemt få mange timer til at gå med læsning. Men til tider har man måske ikke mulighed for at holde en bog i hånden imens man sejler eller også er bølgerne for kraftige til at man egentlig kan læse.

I den forbindelse er podcasts og lydbøger en gave for sejlere. Det er en måde hvorpå du kan få timevis af underholdning samtidig med at du kan have begge hænder frie til de nødvendige gøremål.

For det meste kan du streame podcasts og bøger direkte fra internettet, men i visse tilfælde kan det være en god idé at downloade dem inden afgang, så du er sikker på at du ikke mister internetforbindelsen.

Podcasts og lydbøger findes i alle afstøbninger, og du kan nemt finde noget der matcher dine personlige præferencer. Er det sjovt og interessant at høre om andre sejleres eventyr mens man selv er på vandet, så findes der et utal af sejl-relaterede romaner, dokumentarer og beretninger som man nemt kan tilgå online. Er man derimod til dystre krimier eller bøger om fugle, så findes der også et hav af lydbøger og podcast som omhandler disse emner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og guider til vedligeholdelse af din båd.
ErrorHere