Går du med drømmen om at sejle jorden rundt i egen båd, eller blot om en mindre motorbåd til hygge eller fiskeri, men ikke lige har pengene til det, så fortvivl ikke. Det er de færreste, der har hele købesummen til en ny båd stående på bankbogen. Derfor er de fleste nødt til at finde en større eller mindre del af købesummen “ude i byen”.

Bådlån hos banken:

Når man skal låne penge til båd, kan man med fordel snakke med sin bank først. Mange forhandlere af både, tilbyder også finansiering. Men denne finasiering tilbydes oftest i samarbejde med bankerne, derfor kan du nogen gange spare penge ved selv at snakke med banken.

Bankerne er, som i så mange andre situationer, blevet mere påpasselige med at låne penge ud – det gør sig også gældende med bådlån. Men har du selv sparet nogen penge op, så du har en pæn udbetaling, så er de som regel meget nemmere at snakke med. Og renten kan også nemmere forhandles.

Kviklån som bådlån:

Står du i en situation hvor hverken bank eller bådforhandler kan hjælpe dig, så er alternativet at benytte sig af et af de mange udbydere af kviklån. Renten kan i disse tilfælde nogen gange være lidt højere, men det må man tage med hvis man vil føre sin drøm ud i livet. I det tilfælde hvor du vil benytte dig af denne mulighed, skal du huske at ansøge om lån hos flere udbydere. Når lånet bliver godkendt, kan du sammenligne renter med de andre godkendte lån, og derefter vælger det bådlån/kviklån med den laveste rente.

På SMSlan.dk og Lånpengehurtigt.dk kan du få gode råd omkring økonomi, samt finde en liste over de forskellige udbydere af lån i Danmark. Du kan også læse meget mere om hvordan du finder de billigste lån – i dette tilfælde bådlån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og guider til vedligeholdelse af din båd.
ErrorHere