Cobb – Den perfekte grill til båden

Åben ild ombord på en båd er ikke altid nogen lige god idé, men der findes flere forskellige grills, som egner jeg godt til at have ombord på en båd.

Dette indlæg kommer til at handle om et specifikt mærke – nemlig Cobb Grillen, som er super smart og handy. Cobb grillen bliver nemlig ikke varm udenpå og den er mere eller mindre røgfri, hvilket gør grillen ideel at have med ombord på sin båd.

Efter denne artikel blev skrevet tilbage i 2014, har Cobb videreudviklet på grillen, og der er kommet flere modeller på markedet – bl.a en Cobb Premier gasgrill, som er lidt bedre at have med ombord på sin båd, men også en større model til briketter – Cobb Supreme.

Priser ligger fra ca. 850 kr. for den billigste model, og op til 1600 kr. for den dyreste.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Fordele ved en Cobb bordgrill

Cobb grillen er konstrueret på en måde, hvor der er en lille isoleret varmekilde i midten omgivet af en tyk isoleret skål. Derfor kan man flytte rundt på Cobb grillen, selv om den er 280-300 grader indeni. Der er lagt stor vægt på detaljer og design. Cobb grillen vejer kun cirka 4 til 5 kg. (afhængigt af model) og er derfor let at transportere i den medfølgende bæretaske. Dog vil nogen mene at den er lidt klodset at gemme af vejen på en båd, men det gælder jo alle grills.

I kulgrillen kan man benytte almindelige kulbriketter eller de specielle briketter fra Cobb, som er klar i løbet af 5 minutter. Én enkelt briket er nok til at grille i op til 2,5 time.

Cobb Premier grillcobb supreme

Er Cobb Bordgrill den bedste til båden?

Det afhænger af personlige præferencer og behov. Cobb bordgrill er populær på både på grund af sin mobilitet, nemme rengøring og mulighed for at grille på både kul og gas. Men andre grilltyper, såsom kulgrill eller gasgrill, kan også være egnede afhængigt af bådens størrelse og brugerens præferencer. Det anbefales at undersøge forskellige grilltyper og sammenligne deres funktioner, før man vælger den bedste grill til sin båd.

Forskel på Cobb modellerne

Der findes en håndfuld forskellige modeller. Cobb Supreme er den største, med en grill-areal på 34 x 48 cm. Derudover er der Cobb Pro, Compact, Compact Pro, Premier+ og Premier Gasgrill – alle med et grill-areal på 30 cm. Forskellen på de mindre modeller, er hovedsageligt materialerne de er lavet af – og så selvfølgelig at gasgrillen benytter gas.

SKRIV EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here