Det er aldrig nemt at bestemme sig for, hvor kursen skal sættes hen, og det er derfor vigtigt, at du forbereder dig grundigt, både med sejlturen men også eventyret i sig selv.

Et ægte sejlereventyr er en sejltur hvor du kan opleve, udforske og blive klogere på kultur og verdenshavene, her finder du inspiration til tre forskellige destinationer du bør overveje til sejlturen i 2022.

British Virgin Islands – En sejlers paradis

Enhver sejlers drøm er at tage den lange sejltur til British Virgin Islands. Når du kommer til området, vil du opleve rolige havstrømme, stabile vindforhold og mange forskellige laguner, som igennem flere år har tiltrukket et hav af sejlere verdenen over.

British Virgin Islands består af 40 forskellige små øer, som du kan opleve og udforske. Bugter og smukke laguner, hvor du nemt kan sejle fra sted til sted. Det er et af de nemmeste steder at sejle i verden med omgivelser af hvide sandstrande og enorm smuk natur. British Virgin Islands er med garanti en lokation, der opfylder alle dine drømme om en ægte sejlferie.

Grækenland

En helt unik stemning som du vil bide mærke i, når du er på sejlferie i Grækenland. Det føles som om, at de mange øer er omgivet af de gamle græske guder. Et lille bølgeskvulp kan nemt være Poseidon, som svinger sin trefork.

En sejltur i Grækenland byder på sjove oplevelser for både den erfarne og mindre erfarne sejler. Forbliv på farten eller foretag ø-hop fra det ene paradis til det andet. Det anbefales at opleve de Ioniske øer. Du bør dog være opmærksom på, at fra maj til midt september kan der være meget kraftig blæst, kendt som Meltami Vinden.

Tahiti og Fransk Polynesien

Et område som er værd at besøge, hvis man også er fotoentusiast. Her kan du finde skrigende turkisblåt vand, som de færreste har set før. Kridhvide sandstrande med bølgende palmetoppe som kan opleves på mere end 118 forskellige øer.

Er du til havets dyr? Havskildpadder, hajer, delfiner og marsvin samt hundrede forskellige slags fiskearter i alle former og farver. Det er et oplagt sted at hoppe i vandet og dykke ned i oceanet for at se, hvad verdenen byder på under den blå overflade.

Udstyr og underholdning

Det er vigtigt at sørge for, at du er forberedt, når du begiver dig ud i det blå. Medbring altid nødvendigt udstyr:

  • Redningsveste til alle deltagere
  • Frisk drikkevand
  • Mad, der kan opbevares på dåse

God underholdning skal der også til. Du kan bringe venner eller bare dig selv ind i verdenen med online spil og gratis spil på et online casino. Her kan du læne dig tilbage og lade fokus falde på alle de forskellige gratis spil såsom blackjack, live poker, roulette eller klassiske spillemaskiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld Nyhedsbrev
Modtag gode tilbud og guider til vedligeholdelse af din båd.
ErrorHere